Για να σου εξασφαλίσουμε μια κορυφαία εμπειρία, στο site μας χρησιμοποιούμε cookies.

Προφίλ

ΚΑΛΩΣΗΛΘΑΤΕ ΣΤΟ SITE ΤΗΣ HOMECREST!

 

Το HOMECREST είναι πολυκατάστημα ειδών σπιτιού και εποχιακών με έκθεση 8000m2 στο κέντρο της Αθήνας στη γωνία Ιερά Οδός και Κηφισού με ιδιωτικό Parking για τους επισκέπτες.

 

Η επιχείρηση δραστηριοποιείται στο χώρο της διακόσμησης και εξοπλισμού σπιτιών, εσωτερικών και εξωτερικών χώρων από το 1980 με μεγάλη επιτυχία. Εδώ είναι συγκεντρωμένα τα πάντα για το σπίτι, από λευκά είδη, κουζινικά και ηλεκτρικά, εποχιακά είδη μέχρι φωτιστικά και έπιπλα. Είναι ο ιδανικός τόπος για τη πιο επιτυχημένη επιλογή δώρου, σύμφωνα με το στυλ του κάθε χώρου, όποιο κι αν είναι το γούστο του οικοδεσπότη. Η μεγάλη ποικιλία, το δωρεάν parking, και οι άτοκες δόσεις μετατρέπουν τις αγορές σε μια ξεχωριστή εμπειρία.

 

Οι κύριοι παράγοντες που συνετέλεσαν στην ανάπτυξη της εταιρείας και της έδωσαν πρωταγωνιστικό ρόλο στην αγορά είναι:

  • Η πολυετής εμπειρία της
  • Το εξειδικευμένο και πλήρως καταρτισμένο προσωπικό της
  • Οι αξιόπιστες συνεργασίες της
  • Οι νεωτεριστικές προτάσεις της και η εφαρμογή τους στην κατασκευή των προϊόντων της

 

Το πλούσιο σε ποιότητα και ποσότητα πελατολόγιο μας είναι για εμάς η έμπρακτη εγγύηση για την αξιοπιστία και τη φερεγγυότητα της εταιρείας. Ο κύριος λόγος, όμως, που η εταιρεία ξεχωρίζει και κατέχει την πρώτη θέση στις προτιμήσεις των πελατών της είναι η ποιότητα και ανθεκτικότητα των προϊόντων της.

 

Η επιχείρηση HOMECREST ακολουθώντας τους ρυθμούς εξέλιξης ανοίγει τις πύλες επικοινωνίας και ενημέρωσης στην αγορά και μέσω του διαδικτύου προσδοκά να σας δώσει μια ολοκληρωμένη παρουσίαση της εταιρικής ταυτότητας και των προϊόντων της.

 

Σας ευχόμαστε καλή περιήγηση στο site μας!

 

Με εκτίμηση,

 

HOMECREST

Συμπληρώστε τα στοιχεία σας και θα επικοινωνίσουμε εμείς μαζί σας!

 

Αποστολή Κλείσιμο